Солодкі ПП-батончики готуються без цукру. Їх смак ми регулюємо за допомогою улюблених добавок – меду, сушених фруктів, горіхів, насіння, поливаємо розтопленим чорним шоколадом. Чого душа забажає!
Інгредієнти
Вівсянка – 4-5 ст. л. (краще брати дрібний іллі середній розмір) | |
Банани – 1,5 шт. дуже стиглий | |
вишня – 1 жменя без кісточок | |
какао (за бажанням) – 1 ч. л. | |
мед, мелені горіхи, родзинки, курага, насіння, черныый шоколад – 1-2 ст. л. за бажанням |
Коли дівчина приймає рішення після 18-00 не є – дуже складно стриматися і не полізти в холодильник за смаколиками. А чим більше ми терпимо і голодуємо, тим більше ймовірність, що ми зірвемо! Правда? Більш того, здоровий перекус у вечірній час краще, ніж божевільний жор опівночі. Можна перекусити солодкими ПП-батончиками з улюбленими начинками і не переживати за свою фігуру.
Покроковий рецепт
Готуємо інгредієнти. Для основи нам знадобляться стиглі банани і вівсянка. Всі інші добавки – по смаку і що вам подобається. Можете міксувати смаки, поливати розтопленим чорним шоколадом. Я вибрала вишню і какао.
Беремо глибоку миску, мнемо банани виделкою до однорідної кашки.
Додаємо вівсянку. Краще брати дрібний чи середній розмір, щоб батончики приготувалися, не залишилося сухих сирих крупинок. Ретельно перемішуємо.
Додаємо улюблені сухофрукти (я брала заморожену вишню, промокнувши її серветкою, щоб прибрати зайву вологу). Раджу додати солодощі у вигляді меду або родзинок, вишня сама по собі кисла. Я також додала трохи какао.
Деко злегка змащуємо маслом. Формуємо батончики.
Ставимо в духовку на середній вогонь. Контролюємо процес, щоб не підгоріло. Батончики повинні схопитися, стати хрустким і сухими зовні, трохи вологі всередині (через вишні). Можна розтопити чорний шоколад, покрити їх такий глазур’ю і дати застигнути. Смачні перекуски готові! Коли захочеться з’їсти шкідливий печиво або ще щось солоденьке – їжте ПП-батончики з улюбленими начинками. Ваша талія скаже вам спасибі 😉