ПП цукерки

ПП цукерки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пару цукерок з чаєм або кавою, замінять повноцінний перекус.

Інгредієнти

Фініки – 6 шт.
родзинки – 2 ст. л.
горіхи волоські – 4 ст. л.
какао порошок – для обсипання

Як приготувати ПП цукерки

Цукерки за цим рецептом – це заряд енергії, бадьорості і радості на цілий день. Дуже смачні, пальчики оближеш, а найголовніше, вони дуже корисні і не шкодять фігурі, звичайно якщо не є їх відрами.
Використовувала родзинки, фініки і волоський горіх. Складові можна доповнювати або змінювати, але фінік раджу залишити, саме він надає насолоду цукерок і отримуємо потрібну щільність. Горішки можна замінити на мигдальні або Ваші улюблені.
Із запропонованого набору інгредієнтів вийшло 12 цукерок.

Покроковий рецепт



Підготувати горіхи, фініки і родзинки. Горіхи обсмажити на сковорідці трохи, фініки очистити від кісточок і родзинки промити, але якщо у Вас сухуватий, залийте на кілька хвилин окропом, щоб розм’якшити.



Горіхи подрібнити в блендері або як я в кавомолці. Фініки і родзинки в блендері. З’єднати всі інгредієнти і ще раз перебити.




Намочити руки холодною водою і відщипуючи трохи суміші скачати кульки. Обваляти їх в какао порошку і поставити в холодильник на 2-3 години.
Можна і відразу спробувати, але будуть м’якими.
Приємного апетиту!