Абрикосовий крамбл – простий і смачний сніданок для всієї родини!
Інгредієнти
Борошно – 70 г | |
Масло вершкове – 35 г | |
Цукор – 50 г | |
Фрукти або ягоди – 220 г | |
Цукор – 1 ст. л. (для фруктів) |
Крамбл – це смачне і ароматне блюдо найпростішого приготування, який можна приготувати з будь-яких улюблених фруктів або ягід. Всього чотири інгредієнти і страва готова!
Покроковий рецепт
Для початку, необхідно підготувати інгредієнти для піщаної крихти, фрукти або ягоди. Це можуть бути абсолютно будь-які варіанти – на ваш смак. Пропорції крамбла вказані на форму для запікання 13,5 на 21 див. Якщо такої маленької немає, варто подвоїти кількість крихти.
Холодне масло розтерти з потрібною кількістю цукру.
Додати борошно і гарненько розім’яти продукти в крихту.
Відставити інгредієнт в холодильник на 5 хвилин.
Тим часом, покласти заморожені ягоди або фрукти в форму для запікання.
Додати до кислих фруктів ложку цукру. Абрикоси як раз такий варіант.
Засипати абрикосовий шар пісочної крихтою. Відправити десерт в духовку на 45 хвилин, але в кінцевому результаті орієнтуватися на рум’яний верх крамбла.
Подавати страву у формочках гарячим до столу! Виймати десерт з форми не варто, так як нижній шар задоволеною рідкий, як варення. Тому, готувати і подавати крамб з абрикосами потрібно виключно порційно.