Головні інгредієнти: куряче філе, яйця, сир, помідори, листя салату або пекінська капуста, сухарики, майонез, соєвий соус…
Інгредієнти
Курячі грудки – 2 шт. | |
Яйця – 3-4 шт. | |
Помідор – 2 шт. | |
Сир твердий – 200 р. | |
Майонез – 6 ст. л. | |
Соєвий соус – 6 ст. л. | |
Гірчиця зерниста – 1 ст. л. | |
Батон – 4 скибочки або готові сухарики (крутони) |
сКлассический салат “Цезар” з курячим філе. Ситний Салат, тому його можна подавати як закуску, і як самостійне блюдо, наприклад, на вечерю. Щоб зменшити калорійність салату, використовуйте майонез з меншим відсотком жирності. Так само цей салат можна робити з креветками, індичкою, свининою, яловичиною, яке м’ясо подобається.
Покроковий рецепт
Куряче філе миємо, ріжемо на шматочки, замочуємо в соєвому соусі хвилин 30 (можна довше). Смажимо на сковороді з двох сторін до готовності.
Капусту ріжемо, кладемо першим шаром на тарілку. Помідори кладемо скибочками по краях.
Відварюємо яйця, остуджуємо, чистимо, ріжемо шматочками, кладемо між помідорами по краях. Батон смажимо в тостері, в духовці або на сухій сковороді (або готові сухарі). Подрібнюємо на кубики. На середину тарілки кладемо спочатку готове куряче м’ясо, потім посипаємо все сухариками.
Готуємо соус: змішуємо майонез, соєвий соус, гірчицю і 1 ст. л. води. Поливаємо салат зверху.
Посипаємо тертим сиром. Подаємо! Приємного апетиту!