Простий суп-локшина з фрикадельками

Простий суп-локшина з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачний і простий у приготуванні суп з домашньої локшини з фрикадельками з яловичого фаршу сподобається тим, у кого зовсім немає часу на приготування складних перших страв.

Інгредієнти

Вода – 2 л
Фарш з яловичини – 250 г
Локшина домашня – 50 г
Сіль – за смаком
Кріп – 3 гілочки

Як приготувати Простий суп-локшина з фрикадельками

Для варіння локшини потрібно підготувати найпростіші продукти харчування. Як бачите, у списку інгредієнтів використовується тільки домашня локшина (підходить і купівельна), фарш з яловичини, свіжа зелень – кріп. Таке продуктове «тріо» дає супу насичений смак завдяки м’ясного компоненту.

Рецепт є базовим, його можна доповнювати. Так, додати в суп-локшину можна овочі: моркву і ріпчасту цибулю, а також картоплю. Щоб скоротити час готування, завчасно потрібно розморозити м’ясний фарш. Можна заздалегідь його дістати його з морозилки і добитися потрібної консистенції при кімнатній температурі. А можна скористатися послугами мікрохвильовій печі.

Коли всі необхідні інгредієнти буде підготовлені, можна приступати до реалізації рецепти смачною локшини з говяжьими фрикадельками

Покроковий рецепт

У каструлю наливаємо воду. Ставимо каструлю з водою на плиту, доводимо до кипіння. Воду приправляємо до смаку сіллю.

Поки чекаємо закипання води, зробимо фрикадельки. Розморожений яловичий фарш розділимо на маленькі шматочки, з яких скачаємо кульки розміром трохи менше волоського горішка. Підготовлені фрикадельки відправляємо в киплячу воду. Варимо яловичі фрикадельки, трохи зменшивши вогонь, приблизно 5-7 хвилин. Якщо над поверхнею води утворюється пінка, знімаємо її ложкою.

Відміряємо потрібну кількість домашньої локшини для супу. Перекладаємо її в суп і відразу перемішуємо, щоб вона не зібрався в грудку. Варимо приблизно ще 3-4 хвилинки (залежно від сорту та якості локшини).

Промиваємо під проточною водою свіжий укропчик. Перекладаємо зелень на обробну дошку, дрібно шаткуємо.

Нарізку із зелені відправляємо в суп в кінці варіння.

Простий суп-локшина готовий! Розливаємо його в тарілки, подаємо до столу разом з сухариками або хлібом. Приємного апетиту!