Простий суп-локшина з фрикадельками

Простий суп-локшина з фрикадельками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У каструлю наливаємо воду. Ставимо каструлю з водою на плиту, доводимо до кипіння. Воду приправляємо до смаку сіллю.

Поки чекаємо закипання води, зробимо фрикадельки. Розморожений яловичий фарш розділимо на маленькі шматочки, з яких скачаємо кульки розміром трохи менше волоського горішка. Підготовлені фрикадельки відправляємо в киплячу воду. Варимо яловичі фрикадельки, трохи зменшивши вогонь, приблизно 5-7 хвилин. Якщо над поверхнею води утворюється пінка, знімаємо її ложкою.

Відміряємо потрібну кількість домашньої локшини для супу. Перекладаємо її в суп і відразу перемішуємо, щоб вона не зібрався в грудку. Варимо приблизно ще 3-4 хвилинки (залежно від сорту та якості локшини).

Промиваємо під проточною водою свіжий укропчик. Перекладаємо зелень на обробну дошку, дрібно шаткуємо.

Нарізку із зелені відправляємо в суп в кінці варіння.

Простий суп-локшина готовий! Розливаємо його в тарілки, подаємо до столу разом з сухариками або хлібом. Приємного апетиту!