Для варіння локшини потрібно підготувати найпростіші продукти харчування. Як бачите, у списку інгредієнтів використовується тільки домашня локшина (підходить і купівельна), фарш з яловичини, свіжа зелень – кріп. Таке продуктове «тріо» дає супу насичений смак завдяки м’ясного компоненту.
Рецепт є базовим, його можна доповнювати. Так, додати в суп-локшину можна овочі: моркву і ріпчасту цибулю, а також картоплю. Щоб скоротити час готування, завчасно потрібно розморозити м’ясний фарш. Можна заздалегідь його дістати його з морозилки і добитися потрібної консистенції при кімнатній температурі. А можна скористатися послугами мікрохвильовій печі.
Коли всі необхідні інгредієнти буде підготовлені, можна приступати до реалізації рецепти смачною локшини з говяжьими фрикадельками