Смак літа на вашій тарілці! У весняний час В меню рекомендується включати якомога більше легких салатів зі свіжих овочів, які забезпечать організм корисними речовинами.
Інгредієнти
соковитий редис великий – 15 штук | |
зелена цибуля – 30 г | |
огірок свіжий – 1 шт. | |
куряче яйце велике – 2 штуки | |
лимонний сік – 2 ст. ложки | |
густа сметана домашня – 100 г | |
морська сіль дрібного помелу – за смаком |
У весняне меню можна включити простий салат з редиски з курячими яйцями, огірочком і зеленню, який готується дуже швидко. Подавати до столу цей овочевий салат краще в охолодженому вигляді і з чорним хлібом.
Покроковий рецепт
Заздалегідь відварити курячі яйця, повністю остудити їх і порубати.
Після цього необхідно перебрати зелений лук, промити, обсушити. Потім дрібно нарізати.
А поки, овочі добре промити, відрізати непотрібні частини, нарізати тоненькими кільцями.
В неглибокий салатник викласти яйця, огірки, овочі та зелень.
Приготувати заправку. Змішати сметану з лимонним соком, посолити. Заправити салат безпосередньо перед подачею.
Подавати до столу цей салат краще в охолодженому вигляді. Непогано використовувати в якості намазки на чорний хліб. Приємного апетиту!