Пряна свинина, з запеченими яблуками

Пряна свинина, з запеченими яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для запікання свинини я вибрала свинячу шийку, так як вона містить прошарку жиру. Жир при запіканні тане, а м’ясо є м’яким і соковитим. До того ж, попередньо обсмаживши м’ясо на сковороді ви додасте йому красиву рум’яну скоринку і в той же час зберегти соковитість. Пряний аромат свинині додадуть базилік, шафран, червоний перець і часник. Яблука добре поєднуються з м’ясом і доповнять смак страви. Нагадаю: 500 г м’яса при температурі 200 градусів запікають близько 25 хвилин. А так, дивіться по своїй духовці…

Покроковий рецепт