Спосіб приготування:
1. Куряче філе наріжте на порції. Цибуля шалот і часник дрібно нарубаєте.
2. Прогрійте сковороду з оливковою олією. Викладіть філе куряче, обсмажте з двох сторін. Додайте овочі і продовжуйте приготування (можна додати водички).
3. Заправте інгредієнти спеціями, куркумою і влийте сметану. Тушкуйте протягом півгодини.
4. Кус-кус залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
5. Моркву очистіть і наріжте кубиками або потріть на тертці. Обсмажте на оливковій олії овоч і додайте до м’яса.
6. Викладіть кус-кус на тарілку, а зверху викладіть готову курку з підливою. Присипте порізаною зеленню і рубаними горішками (за бажанням).