Простий, але надзвичайно смачний запашний, пряний салат зі свіжих огірків і цибулі.

Інгредієнти
| свіжих огірків – кілька | |
| цибулина – одна | |
| білого оцту – 50 мл | |
| холодної води – 50 мл | |
| солі – половина чайної ложки | |
| цукру – дві столові ложки | |
| перець кайенский мелений – за смаком | |
| зелень петрушки – за смаком |
Пряний салат з огірків і цибулі можна подати практично до будь-якої страви з курячого або яловичого м’яса, а також до вареної картоплі. Для його приготування знадобляться:огірки, цибулю і приправка з оцтом.
Покроковий рецепт
Процес приготування цього салату відрізняється простотою і не займає багато часу:
1. Ріпчасту цибулю шаткують.
2. Огірки миють і нарізають тонкими кружальцями або полукружками (якщо огірочок великий).
3. У салатнику змішують оцет і воду. Додають до них сіль і цукор і розмішують.
4. Після розчинення цукру додають в салатник огірок, дрібно порізану цибулю, кріп, трохи кайенского перцю і перемішують їх.
5. Готовий салат охолоджують в холодильнику, а перед подачею можна прикрасити зеленню.
