Пшоняна каша з гарбузом

Пшоняна каша з гарбузом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пшоно – продукт, з якого готують перші і другі страви, закуски і десерти. Але самим основним блюдом є каша з пшона. А каша з гарбузом – хіт російської кухні.

Інгредієнти

пшоно – 150 гр
вода – 350 мл
сіль – за смаком
цукор – 30 гр
гарбуз – 100 гр
молоко – 100 мл
слив.масло – 10 г

Як приготувати Пшоняна каша з гарбузом

Пшоно в російській кухні використовувалося завжди. Робиться воно з очищеного проса. У ньому багато вітамінів, а також мікроелементів. Пшоно очищає і омолоджує наше тіло. А при регулярному вживанні виводить непотрібні жири з організму.

Покроковий рецепт

Підготувати всі необхідні інгредієнти. Гарбуз очистити, порізати на шматочки.

Крупу промити, щоб позбутися від зайвої гіркоти. Залити холодною водою, поставити на вогонь. Коли закипить, посолити. Варити до напівготовності.

Як тільки пшоно буде майже готове, покласти в каструлю цукор і гарбуз. Накрити кришкою і готувати до розм’якшення гарбуза.

Коли каша майже готова, влити тепле молоко. Зменшити вогонь і томити кашу під кришкою ще хвилин п’ять.

При подачі покладіть в кашу вершкове масло. Дуже смачно з підсмаженими гарячими тостами!