Рагу з кабачків з мясним фаршем

Рагу з кабачків з мясним фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

З кабачків зняти загрубевшую шкірку і видалити насіння. Якщо ви будете використовувати молодий кабачок, тоді не варто видалити шкірку і насіння, тому що у молодих кабачків шкірка і насіння м’які і ніжні. Інші овочі промиваємо, очищаємо шкірку, болгарського перцю видаляємо серцевину. Приступаємо до шатківниці овочів. Кабачок поріжемо кубиками, перець соломкою, моркву перетрем на тертці. Часник і цибулю дуже дрібно порубаємо.

Кожну помідорки розрізаємо навпіл і натираємо м’якою стороною на тертці. Це дуже зручно, так як шкірка томатів залишається у вас в руках, а м’яка м’якоть і сік помідора в тарілці, що нам і потрібно.

Є й інший спосіб. На помідорі зробити надріз ножем, опустити овоч в окріп на 1 хвилину, потім опустити в крижану воду. Шкірка зніметься сама. Потім помідор дрібно порізати.

На сковороді з олією підсмажуємо дрібно порізану цибулю, потім додаємо терту моркву і перемішуємо. На повільному вогні овочі страхуються 3-4 хвилини. Потім додаємо пюре з томатів, перемішуємо, даємо суміші 4-5 хвилин покипіти, закладаємо кабачок, болгарський перець.

На другій сковороді на рослинній олії підсмажуємо фарш.

Коли фарш злегка зарум’яниться, відправляємо його на сковороду з овочами. Туди ж кладемо 2-3 столові ложки сметани, сіль за смаком. Можна додати до овочів трохи гарячої кип’яченої води (1/2 склянки), щоб овочі потушились швидше. Тушкуємо овочі 20-30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення гасіння додаємо часник, а за 5 хвилин – подрібнену зелень і трохи приправи (на свій смак).

Рагу з кабачків з м’ясним фаршем готово! Сподіваюся, ви любите овочі і вам цей рецепт стати в нагоді. Приємного апетиту!