Рагу з кабачків з мясним фаршем

Рагу з кабачків з мясним фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную вам рецепт рагу з кабачків з м’ясним фаршем. Якщо додати тушковані овочі м’ясний фарш, страва стає більш поживним і ситним. А це обов’язково оцінить ваша друга половинка. Але якщо ви ставитеся до вегетаріанської групі, м’ясо зовсім не обов’язково класти. Можна замінити його на рибне філе, або не класти зовсім. Пробувала по різному, так як дуже люблю кабачки, виходило завжди смачно.

Блюдо готується дуже швидко, головне заздалегідь підготувати і нашаткувати всі овочі. Далі справа не хитра і не вимагає особливої уваги і тривалого проведення часу біля плити.

Покроковий рецепт