Рагу з кабачків, томатів з фаршем і грибами

З самого початок сковорідку потрібно взяти глибоку, так як в ній і будемо готувати.

Інгредієнти

Фарш м’ясний – 300 грам
Помідор – 3 штуки
Кабачок – 1 штука
Печериці – 400 грам
Цукрова кукурудза – 300 грам
Цибуля ріпчаста – 2 штуки
Часник – 10 зубчиків
Сіль – 1 ч. л.
Чорний перець – 1 ч. л.
Масло рослинне – 1 ст. л.

Як приготувати Рагу з кабачків, томатів з фаршем і грибами

Рагу може складатися з безлічі різних овочів. Іноді до нього додають м’ясо шматочками або м’ясний фарш. Чудове рагу не повинно перетворюватися в кашку, а складатися з ніжно протушенных шматочків овочів. М’ясний фарш тільки підкреслить його ніжність і зробить блюдо ситним.

Покроковий рецепт

Після підготовки продуктів можна починати готування. Для початку обсмажуємо на сковорідці нарізану цибулю. Коли він стане прозорий і почне трохи золотиться, можна додавати нарізані печериці. На перший 15 хвилин потрібно накрити сковорідку кришкою.

Далі відправляємо на сковорідку кабачок. Його треба порізати середніми кубиками і тушкувати хвилин 20.

Поки в сковорідці все тушкується, м’ясний фарш заправляємо улюбленими вами спеціями для м’яса. Сіль і перець є стандартними добавками. Я за смаком ще додаю куркуму або паприку.

Після цього кладемо фарш в сковорідку і тушкуємо 30 хвилин на середньому вогні.

Далі додаємо цукрову кукурудзу, нарізаний помідор і часник, який попередньо роздавлюється ножем. Тушкуємо все на великому вогні.

Через 15 хвилин додаємо порізану зелень. Ще 5 хвилин на сковороді і овочеве рагу з фаршем готово.

Дивіться також:  Овочеве рагу з дитинства