Рагу з курки з картоплею

Рагу з курки з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт є універсальним. Якщо готувати страву в мультиварці, то зазвичай воно ніколи не перегорає. Вистачить на 6-8 порцій. Можна збільшувати або зменшувати інгредієнти, в залежності від бажаного.

Інгредієнти

філе куряче – 500 гр
картопля – 8 шт
кабачки – 2 шт
морква – 1 шт
цибуля ріпчаста – 1 шт
помідор – 1 шт
сіль – за смаком
перець – за смаком

Як приготувати Рагу з курки з картоплею

Рецепт рагу з курки з картоплею можна готувати на плиті, а можна в мультиварці. Цей варіант приготування саме в мультиварці.

Покроковий рецепт

Поставити мультиварку в режим смаження на 30 хвилин. Дрібно нарізати цибулю, налити в каструлю рослинного масла, поставити в каструлю смажитися цибулю до золотистого кольору. нарізати куряче філе на шматочки діаметром 2,5 див Поставити смажитися в каструлю курку. Закрити кришку і залишити смажитися хвилин на 20.

Моркву почистити, натерти на тертці і закинути до смаженої курки з цибулею. залишити смажитися на 5 хвилин в режимі смаження. періодично помішуючи.

Взяти помідор і нарізати невеликими кубиками. Закинути в каструлю і нехай вміст смажиться ще хвилин 5.


Почистити картоплю і кабачки. Нарізати картоплю і кабачки кубиками. Додати вміст в мультиварку. Поставити в мультиварку готується в режим гасіння на 1 годину. Додати води , щоб закрити вміст водою. Додати сіль і перець за смаком. Залишити готується до повної готовності.

В кінці готування додати трохи томатної пасти.

Перевірити страву на готовність. Викласти тушковану картоплю з куркою в глибоку миску, можна додати гостроти колечка перець (за бажанням) і подавати до столу. Приємного апетиту.