Рагу з спаржевої квасолею, баклажанами і свининою
Інгредієнти
Спаржева квасоля – Hfue300 гр. | |
Баклажани – 3 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Перець чорний – 1 ч. л. | |
Коріандр – 1 ч. л. | |
Свинина – 800 гр. |
Рагу – це прекрасне блюдо, яке з допомогою комбінації різних овочів і видів м’яса щоразу дає зовсім інший смак. Але результат їх поєднання завжди дуже смачний і головне корисний.
Покроковий рецепт
1. Свинину нарізати великими кубиками. Обсмажити на рослинній олії до утворення легкої скоринки на м’ясі. Скласти в тарілку.
2. Цибулю і моркву помити, почистити від шкірки. Цибулю порізати четвертинками, моркву натерти на крупній тертці.
3. Цибулю обсмажити на розігрітій сковороді, потім додати моркву і трохи обсмажити.
4. Баклажани промити, нарізати кубиками. В засмажку з цибулі і моркви додати баклажани і спаржеву квасолю.
5. Потім додати обсмажені шматки м’яса. Посолити, поперчити. Налити трохи води (десь склянку). Накрити кришкою і тушкувати до готовності. Якщо води буде не вистачати, то у міру википання доливати її потроху. Не лийте відразу багато, щоб потім рагу не залишилося водянистим.
6. Таке рагу – це відмінний варіант як ситного сніданку, так і повноцінного обіду.