Інгредієнти
Для начинки: | |
Мелений чорний перець – 1 ч. л. | |
Сіль – 1 ч. л. | |
Ріпчаста цибуля – 1 / 4 склянки (рубленого) | |
Розмарин – 1 / 2 чайна ложка (сушеного) | |
Орегано – 1 / 2 чайна ложка (сухого) | |
Фарш яловичий – 350 г (але можете використовувати будь-який, на ваш смак) | |
Гриби – 1 стакан грибів (приготованих) | |
Тісто: | |
Борошно – 1 — 1/2 чашки | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Для соусу: | |
Зелений горошок – 1 чашка (свіжого або замороженого) | |
Вершки – 1 / 2 склянки | |
Часник – 1/2 ч. л. | |
Ріпчаста цибуля – 1, 1 / 2 ч. л. | |
Бекон – 100 г |
Хіба заголовок не достатній для залучення вашої уваги? Коли я почув цю назву в ресторані, я відчув передчуття. Равіолі – це ті ж пельмені, тільки італійські равіолі бувають ще солодкими… Я люблю пельмені, але коли ви додаєте бекон — це просто вищий клас. Що я знайшов дивним в цьому блюді, це гороховий соус. Це блюдо унікально і дивно на смак. Думаю, ви полюбите цей рецепт равіолі!
Покроковий рецепт
На оливковій олії на слабкому вогні підсмажити перші п’ять інгредієнтів (рубаний цибулю з 1 чайною ложкою чорного перцю, 1 чайною ложкою солі, 1 / 4 склянкою посіченої цибулі, 1 / 2 чайної ложкою сухого орегано, 1 / 2 чайної ложки сушеного розмарину), поки цибуля не стане м’яким. Потім додати 350 г фаршу. Смажити м’ясо до його приготування, періодично помішуючи. Додати 1 склянку дрібно порізаних готових грибів. (Гриби краще заздалегідь приготувати. Посмажити їх на повільному вогні з 2 столовими ложками олії. Цю суміш можна завжди в холодильнику. Вона збагачує смак різних соусів).
Готову начинку відкласти в сторону.
Тісто роблять як на пельмені. 1 чашку борошна висипати на стіл і поглиблення борошна розбити 2 курних яйця. Змішати яйця, повільно додаючи борошно. Борошна має бути багато і використовувати (підсипати) її по мірі необхідності. Замісити тісто. Тісто розкачати качалкою на тоненькі пластини.
Можна за допомогою спец. машинки, якщо є.
Лист розрізати на смужки і квадратики і в середину викласти м’ясну грибну начинку. Краї тіста зліпити вологими руками. Равіолі з м’ясом відварити в киплячій воді. Воду попередньо посолити.
Для посипання… обсмажити дрібно порізані 100 г бекону, щоб він став хрустким. Викласти його на паперовий рушник, щоб зайвий жир стік.
Тепер приготувати соус. У цій же сковороді обсмажити дрібно порізану цибулю і часник, додати трави суміші.
Додати до цибулі з часником 1 чашку гороху і 1/ 2 склянки густих вершків. Кип’ятити цю суміш на повільному вогні близько 3 — х хвилин.
Суміш протерти через дрібне сито. Гороховий соус готовий!
Варені равіолі з м’ясом викласти на тарілку, полити гороховим соусом і присипати хрустким беконом.
Приємного апетиту!