Решті (картопляні оладки)

Решті (картопляні оладки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Решті – національне блюдо Швейцарії. По суті це ті ж деруни, деруни, терунцы, картопляні оладки…Раніше решти вважалися традиційним селянським сніданком, але зараз ці деруни (картопляні оладки) подаються і на обід, і на вечерю, і як закуска, і як гарнір до м’яса.

Для приготування решті нам потрібно сирої картопля, який ми подрібнити і доповнимо цибулею. В рецепті не використовується борошно – традиційний продукт для оладок з картоплі, але сполучною ланкою буде виступати куряче яйце. Про те, як приготувати решті, ви дізнаєтеся з нашого рецепта.

Покроковий рецепт