Решті (картопляні оладки)

Решті (картопляні оладки) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очищаємо від лушпиння цибулю-ріпку. Для подрібнення скористаємося дрібної теркою. Протерту цибульну масу перекладаємо в миску.

Очищаємо від шкірки картопляні бульби. Їх також для картопляного тіста протираємо на дрібній тертці.

До протертого цибулі і картоплі розбиваємо куряче яйце.

Інгредієнти солимо, приправляємо за смаком меленим перцем.

Добре перемішуємо компоненти. Картопляна маса, як бачите, вийшла ніжною.

Прогріваємо в сковороді рослинне масло. Викладаємо тісто в сковороду, формуючи решті ложкою у формі овалу або кола. Смажимо картопляні оладки до золотистої засмаженою скоринки. Угощаемся на здоров’я!