.
Інгредієнти
Борошно – 200 г (просіяної) | |
Риба – 400 г філе минтая | |
Пиво – 250 мл холодного пива (на ваш смак) | |
Паприка – щіпка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Риба минтай в клярі
Інгредієнти розраховано на 2 порції.
Покроковий рецепт
Приготувати кляр. Пиво, борошно, сіль і паприку змішати (збити міксером), щоб не було грудочок.
Масло розігріти в сковороді з високими стінками. Минтай вмочити в готовий кляр і смажити з обох сторін на сильному вогні до готовності риби (6-8 хвилин).
Готову рибу вийняти шумівкою і викласти на паперовий рушник, щоб стік жир (зверху можна присипати крупною сіллю).
Приємного апетиту!