Риба на пару

Риба на пару – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рибу промивають. Очищають від луски і нутрощів, видаляють зябра, за бажанням відрізають плавники, хвіст.

Часник чистять і натирають на дрібній треку (можна видавити через чеснокодавку).
Змішують часник, рибний соус, устричний соус, мелений перець, воду, кунжутне масло і сіль.

Натирають рибку всередині приготовленої суміш.

Готують пароварку (можна використовувати мультиварку, адже в ній теж є функція “на пару”), заливають водою на 1/4 ємності. Викладають рибу в чашу і готують, включивши режим “на пару” 25 хвилин.

Готову рибу поливають соусом і прикрашають порізаною зеленню. Приємного апетиту!