Риба під салатом з авокадо і огірків

Риба під салатом з авокадо і огірків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти.

Філе риби гарненько промити, обсушити на паперовому рушнику, укласти в вогнетривке блюдо. Збризнути з обох сторін лимонним соком, соєвим соусом, присипати сіллю (зовсім трішки, так як соєвий соус Кіккоман і так солоний) і поперчити. Запікати рибне філе в духовці 15-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Авокадо почистити, нарізати невеликими кубиками. Огірки помити, так само як і авокадо нарізати кубиками.

Приготувати заправку для салату.
У чашу закинути кілька листочків тархуна. Додати лимонний сік.

Додати оливкову олію.

…щіпку крупної солі і розтовкти.

У приготовлену заправку закинути нарізані авокадо і огірки, гарненько перемішати.

Готове рибне філе викласти на плоску тарілку. Зверху викласти салат з авокадо і огірків. Прикрасити свіжими листочками тархуна. Приємного апетиту!