Соковита риба в хрусткій скоринці порадує вас і на вечерю в повсякденні будні, і в недільний обід.

Інгредієнти
| Філе риби – 500 г (у мене тілапія) | |
| Кукурудзяне борошно – 3 столові ложки | |
| Пшеничне борошно – 1 їдальня ложка | |
| Приправа для риби – 1 чайна ложка | |
| Сіль – за смаком | |
| Чорний мелений перець – за смаком та бажанням |
Смажене філе риби, обвалене попередньо в 2-х видах борошна і спеціях. В результаті ми отримуємо хрустку скоринку. Страва чудово подавати з кислими соусами для риби. Прекрасно підійде морквяно-імбирний помаранчевий соус.
Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

У плоскій тарілці змішати кукурудзяне і пшеничне борошно. Додати сіль, чорний мелений перець і приправу для риби. Гарненько перемішати.

Кожен шматочок риби обваляти в приготовленої суміші з обох сторін.

Смажити рибку на рослинному маслі на середньому вогні з кожного боку по 5 хвилин або до готовності. Не варто відразу ж вертіти шматки по сковороді, скоринка повинна «схопитися»

Дане блюдо чудово доповнює легкий крабовий салат зі свіжим огірком, заправлений лимонним соком і майонезом. Приємного апетиту!
