Хек, одна з тих не вибагливих риб у приготуванні, а головне, з найменшою кількістю кісток. Тому при приготуванні хека вам не знадобиться багато часу і сил.

Інгредієнти
| Хек – 3 шт | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
| Морква – 1 шт | |
| Кріп – 50 гр | |
| Сіль – 1\2 ст. л. |
Відмінний вибір страви, коли хочеться чогось незвичайного і смачного, а головне корисного! Тушкований хек – це справжнє джерело білка і корисних мінералів.
Покроковий рецепт

Підготуємо рибку до приготування. При необхідності розморозити і промити. Так само чистимо овочі.

На дрібній тертці трьом моркву і шаткуємо дрібними кубиками ріпчасту цибулю.
Нарізані овочі викладаємо на розігріту сковороду і додаємо 100 – 150 мл води. Поки овочі тушатся, нарізаємо хек на невеликі шматочки, як показано на фото.

Коли овочі трохи потушатся, приблизно 5 – 7 хвилин, викладаємо до них рибку, і солимо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 10 -15, іноді підливаючи воду, при необхідності, що б вона накривала нашу рибку лише на половину.
Моєму і дрібно ріжемо кріп, і через 15 – 20 хвилин додаємо до рибки. Добре перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні ще 10 хвилин. Після вимикаємо газ, і даємо трохи настоятися.

Буквально через 5 – 10 хвилин наша рибка готова!
