Минтай промити, очистити від нутрощів, моркву і цибулю почистити
Рибу порізати на шматочки 4-5 см. шириною, При бажанні можна розрізати вздовж хребта і прибрати кісточки. Я так не роблю, по-перше м’ясо у рибки ніжне, і вона починає розвалюватися коли намагаєшся прибрати кістки, а по-друге в минтая дуже мало кісток, тому не бачу потреби їх прибирати
Моркву натерти на крупній тертці
Цибулю порізати півкільцями
Рибу посолити і обваляти кожен шматочок у борошні
У сковорідку налити рослинне масло і обсмажити шматочки з двох сторін до рум’яної скоринки
В окремій сковорідці обсмажити цибулю і моркву до м’якості
Кожен обсмажений шматочок змастити майонезом або сметаною
Зверху викласти обсмажені овочі
У склянці холодної води розмішати столову ложку борошна, щоб не було грудочок, влити в сковорідку з рибою і овочами, тушкувати на невеликому вогні 20 хвилин.
Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту.