Риба з овочами

Риба з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Минтай промити, очистити від нутрощів, моркву і цибулю почистити

Рибу порізати на шматочки 4-5 см. шириною, При бажанні можна розрізати вздовж хребта і прибрати кісточки. Я так не роблю, по-перше м’ясо у рибки ніжне, і вона починає розвалюватися коли намагаєшся прибрати кістки, а по-друге в минтая дуже мало кісток, тому не бачу потреби їх прибирати

Моркву натерти на крупній тертці

Цибулю порізати півкільцями

Рибу посолити і обваляти кожен шматочок у борошні

У сковорідку налити рослинне масло і обсмажити шматочки з двох сторін до рум’яної скоринки

В окремій сковорідці обсмажити цибулю і моркву до м’якості

Кожен обсмажений шматочок змастити майонезом або сметаною

Зверху викласти обсмажені овочі

У склянці холодної води розмішати столову ложку борошна, щоб не було грудочок, влити в сковорідку з рибою і овочами, тушкувати на невеликому вогні 20 хвилин.

Подавати з будь-яким гарніром. Приємного апетиту.