Рибні фрикадельки, тушковані з овочами та рисом

Рибні фрикадельки, тушковані з овочами і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Митболлы – це кульки (фрикадельки) обсмажені, потім тушковані з овочами. На гарнір можна вибрати будь-яку крупу або пасту.

Інгредієнти

рибний фарш – 500 грам
цибуля ріпчаста – 1 головка
помідори – 100 г
болгарський перчик – 2 (різного кольору)
паста – гарнір

Як приготувати Рибні фрикадельки, тушковані з овочами та рисом

Митболлы – це запечені фрикаделі по-американськи. Готувати їх просто і швидко. На відміну від традиційного блюда, такий варіант продукту виходить більш ніжним і насиченим. Готувати будемо сьогодні з риби.

Покроковий рецепт

1. Відваріть Пасту до готовності (зазвичай, час готування зазначено на упаковці).

2. З рибного фаршу скачайте кульки невеликий форми. Обсмажте на сковороді і відправте запікатися на 10 хвилин.

3. На сковороді вок обсмажте помідори, порізані кубиками, цибулю і болгарський перчик (можна взяти різних кольорів).

4. Додайте томатну пасту, рибні митболлы (фрикадельки) і томіть на вогні 3 хвилини.

5. При подачі викладіть на тарілку спагетті, зверху викладіть митболлы з овочами.