Митболлы – це кульки (фрикадельки) обсмажені, потім тушковані з овочами. На гарнір можна вибрати будь-яку крупу або пасту.
Інгредієнти
рибний фарш – 500 грам | |
цибуля ріпчаста – 1 головка | |
помідори – 100 г | |
болгарський перчик – 2 (різного кольору) | |
паста – гарнір |
Митболлы – це запечені фрикаделі по-американськи. Готувати їх просто і швидко. На відміну від традиційного блюда, такий варіант продукту виходить більш ніжним і насиченим. Готувати будемо сьогодні з риби.
Покроковий рецепт
1. Відваріть Пасту до готовності (зазвичай, час готування зазначено на упаковці).
2. З рибного фаршу скачайте кульки невеликий форми. Обсмажте на сковороді і відправте запікатися на 10 хвилин.
3. На сковороді вок обсмажте помідори, порізані кубиками, цибулю і болгарський перчик (можна взяти різних кольорів).
4. Додайте томатну пасту, рибні митболлы (фрикадельки) і томіть на вогні 3 хвилини.
5. При подачі викладіть на тарілку спагетті, зверху викладіть митболлы з овочами.