Відкриваємо баночку рибних консервів. Готуємо невелику миску.
У миску переправляємо рибні шматочки, але без масла. Тепер озброюємося звичайною столовою виделкою. Рибні шматочки розминаємо виделкою.
Відміряємо заявлена кількість манної крупи. Пересипаємо манку в миску до рибної маси. Перемішуємо інгредієнти.
Тепер очищаємо невелику цибулину. На обробній дошці дрібно шаткуємо очищений ріпчасту цибулю. Цибульну нарізку відправляємо в миску.
Залишилось до інгредієнтів в миску додати майонез (до речі, його можна замінити сметаною) і розбити пару яєць. Приправляємо інгредієнти сіллю за смаком. Всі введені інгредієнти добре перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин. Цього часу достатньо, щоб манка набухла.
Належний час вийшло. На сковороду вливаємо олію. Добре прогріваємо. З отриманого рибного фаршу формуємо котлетки, які обвалюємо в борошні.
Котлети перекладаємо на сковороду для смаження. Підсмажуємо рибні котлети з двох боків до утворення легкої скоринки.
Апетитні рибні котлети з консервів та манної крупи готові! Подавати котлети можна як самостійне блюдо, використовувати для приготування бутербродів або запропонувати до столу з улюбленим гарніром. Приємного апетиту!