Сподіваюся, що мій нескладний рецепт доведеться Вам за смаком.
Інгредієнти
Риба Тріска – 400 гр філе | |
Яйця курячі – 1 шт | |
Ріпчаста цибуля – 1 шт | |
Білий хліб – 2 скибочки | |
Сіль – за смаком | |
Чорний перець – за смаком |
Що приготувати? Одвічне питання! Мені На допомогу завжди приходять рибні котлетки, які так люблять мій чоловік і моя дочка. Ніжні і смачні, вони підійдуть до будь-якого гарніру. Для приготування котлет необхідно мати – сковорідку, м’ясорубку, а в моєму випадку ще і мультварку.
Можна взяти абсолютно будь-яку рибу. Я частіше готую з тріски або судака, так як ці види риби є менш алергенними для дітей. Так само у фарш я додаю білий хліб, який можна замінити на тертий картопля.
Сподіваюся, що мій нескладний рецепт доведеться Вам за смаком.
Покроковий рецепт
Очистити філе риби від луски, промити і трохи підсушити з допомогою паперового рушника. Очистити середню головку ріпчастої цибулі.
Нарізаємо цибулю кубиками. Необов’язково дрібно, так як ми цибулю все одно будемо пропускати через м’ясорубку разом з рибою. Подрібнену цибулю обсмажуємо в олії на сковороді до золотистої скоринки.
Рибне філе разом з обсмаженою цибулею пропускаємо через м’ясорубку. В отриманий фарш додаємо яйце і розм’якшені водою (молоком) скибочки білого хліба. Сіль і перець за смаком. Все перемішати до однорідної маси.
З отриманої маси формуємо котлети. Так як у мене маленька дитина, то я намагаюся все робити на пару. Тому і мої рибні котлети будуть паровими. Але їх так само можна обсмажити, попередньо обвалявши в панірувальних сухарях. Завантажуємо котлетки в мультиварку, вибираємо режим “готувати на пару”, час приготування 40 хвилин.
Через 40 хвилин готові котлетки. Залишилося додати гарнір. Їсти подано!