Рибні котлети

Рибні котлети – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зробимо фарш для котлет. Батон або білий хліб замочимо в молоці. Дамо йому постояти 1 хвилину, щоб він просочився молоком. Хліб краще використовувати не свіжий, що б той краще розсипався. Тепер розминаємо його до дрібних крихт.

В рибний фарш додаємо яйце, сіль, перець і хліб. Все добре перемішуємо до утворення однорідної маси.

З отриманого фаршу формуємо котлети. Обвалюємо їх у борошні з усіх сторін.

На сковороду наливаємо олію, розігріваємо на плиті і викладаємо смажити котлети. Обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін.

Як тільки котлети будуть готові, викладаємо їх на тарілку для подачі. Як гарнір чудово підійде гречана каша. Приємного апетиту!