Зробимо фарш для котлет. Батон або білий хліб замочимо в молоці. Дамо йому постояти 1 хвилину, щоб він просочився молоком. Хліб краще використовувати не свіжий, що б той краще розсипався. Тепер розминаємо його до дрібних крихт.
В рибний фарш додаємо яйце, сіль, перець і хліб. Все добре перемішуємо до утворення однорідної маси.
З отриманого фаршу формуємо котлети. Обвалюємо їх у борошні з усіх сторін.
На сковороду наливаємо олію, розігріваємо на плиті і викладаємо смажити котлети. Обсмажуємо до золотавої скоринки з двох сторін.
Як тільки котлети будуть готові, викладаємо їх на тарілку для подачі. Як гарнір чудово підійде гречана каша. Приємного апетиту!