У рибних котлетах містяться безліч необхідних мікроелементів і вітамін, ось тому вони дуже корисні і їх необхідно включити в свій раціон.
Інгредієнти
Риба або філе білі сорти – 350-400 гр. | |
морква – 1 шт. великого розміру | |
часник – 3-4 зубчики | |
яйце – 1 шт. | |
сіль, перець – за смаком | |
олія (соняшникова, оливкова або кокосове) – для смаження | |
сухарі для панірування |
Рецептів рибних котлет безліч, з овочами, з крупами , з асорті риб. Але з усього розмаїття сподобався рецепт рибних котлет з морквою. Виходять ніжні, м’які і соковиті, можна давати діткам, але попередньо переконайтеся, що немає кісток. Рекомендую готувати з риби з мінімальним їх змістом, таких як хек, минтай, пангасіус і т. п.
Покроковий рецепт
Моркву натерти на тертці з часником і тритушить на сковороді з водою без олії до розм’якшення.
Рибу обробити і перекрутити філе на м’ясорубці.
Змішати рибний фарш, морква, додати яйце і спеції, вимісити фарш. Виходить досить вологий. Обвалюємо порційно в сухарях і обсмажуємо на середньому вогні на сковорідці.
Приємного апетиту!