Приступаємо до готування рису з м’ясом на сковороді. На сковороду вливаємо олію. На середньому вогні розігріваємо олію. В цей час підготуємо м’якоть свинини. Нарізаємо м’ясо на шматочки або бруски. М’ясну нарізку переправляємо в розігріте масло на сковороду. Перемішуємо. Підсмажуємо свинину.
Поки м’ясні шматочки підсмажуються, займемося овочами. Промиваємо від забруднень морквину. Очищаємо моркву і ріпчасту цибулю (від лушпиння). Подрібнюємо на тертці моркву, а шаткуємо цибулю просто шматочками.
Перекладаємо подрібнені овочі на сковороду до м’ясних шматочках. Перемішуємо.
Тушкуємо інгредієнти на сковороді 7-10 хвилин.
На сковороду додаємо підготовлений промитий рис (можна длинозернистый або просто круглий).
Приправляємо рис і свинину сіллю за смаком і своїми улюбленими приправами. Це може бути суміш мелених перчиком, наприклад. Чи можна присмачити рис спеціальної спецією для готування блюд з рису. Вливаємо кип’ячену воду так, щоб вона покрила рис на 2 см вище.
Накриваємо Сковороду кришкою. Варимо рис з м’ясом до повної готовності (20-25 хвилин). Періодично перемішуємо інгредієнти.
В кінці готування рис зі свининою та овочами присипаємо посіченою свіжої зеленню. У конкретному рецепті це кріп і петрушка.
Страва – рис з м’ясом на сковороді готово. Приємної вам трапези!