Рис з розмарином і апельсиновою цедрою на сковорідці

Рис з розмарином і апельсиновою цедрою на сковорідці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити очищений і вимитий цибулю на дуже дрібні кубики.

Пасерувати інгредієнт на рослинному маслі разом з натертою цедрою апельсина або лимончика.

Додати розмарин і підсмажити компоненти ще півхвилини. Можна використовувати як сушений, так і голочки свіжого розмарину.

Всипати рис басматі, жасмін, камоліно або класичний довгозернистий. Залити інгредієнт теплою водою, м’ясним або рибним бульйоном. Гасити всі компоненти до повної м’якості рисинок.

Присмачити готову страву перцем і довести до смаку за допомогою солі. Краще всього використовувати морську сіль. Також, необхідно додати трохи вершкового масла – для насиченості гарніру і поживністю.

Подавати гарнір теплим – до овочевого салату, риби або м’ясних страв. Приємного апетиту!