Набираємо в каструлю води, ставимо на плиту і чекаємо поки закипить.
Коли вода закипіла, додаємо в неї рис. Я беру рис в пакетиках і на двох осіб додаю три або чотири пакетики рису. Якщо у вас рис без пакетиків, то додайте двісті п’ятдесят грам.
Поки рис вариться, відкриємо тушонку і викладемо її на сковороду. Додамо трохи рослинного масла і «обсмажимо її» поки жир не розплавиться. Порада: краще купувати тушонку приблизно за те рублів і вище. М’ясо буде якісніше і смачніше. Також, в тушонку можна додати лавровий лист. Вона буде більш багатим смаком.
Коли рис зварився, відкриваємо пакетики і висипаємо в каструлю. Посолимо.
Додаємо в готовий рис тушонки і ретельно все перемішуємо.