Очищаємо моркву і ріпчасту цибулю. Подрібнюємо морква, скориставшись теркою. Цибулю, очистивши від лушпиння, просто наріжемо дрібними шматочками. Отриману овочеву нарізку перекладаємо в каструлю в підігріте рослинне масло. Тушкуємо на малому вогні, іноді перемішуючи.
Паралельно наріжемо курячу грудку невеликими шматочками. Перекладаємо курячу нарізку до пасированого моркви і цибулі. Приправляємо до смаку сіллю. Тушкуємо приблизно 10 хвилин інгредієнти. За цей час добре промиємо рис.
Підготовлений рис кладемо в каструлю.
Вміст заливаємо водою, додаємо ще трохи солі за смаком.
Кашу тушкуємо під кришкою 3-4 рази перемішуючи процесі.
Готову рисову кашу можна присипати подрібненою зеленою цибулею та кропом.
Всім приємного апетиту!