Рисові кульки з грибами

Рисові кульки з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З начинкою можна експериментувати. Замість грибів додати наприклад варені яйця, консерви, сир або обсмажені цибулю і моркву, що подобається…

Інгредієнти

Рис – 1 ст.
Сіль – за смаком
Цибуля ріпчаста – 1 невелика головка
Гриби шампіньйони – 1 банка (200 р.)

Як приготувати Рисові кульки з грибами

Рисові кульки з грибами – альтернатива звичайному гарніру.

Покроковий рецепт

Рис промити в холодній воді, відварити до готовності.

Подрібнюємо цибулю, викладаємо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії разом з грибами. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Остиглий рис укладаємо кружечком на целофановому пакеті. У середину кладемо начинку.

Щільно загортаємо рис, надаємо форму кулі.

Повинен вийти такий кульку. Розмір можна змінювати за бажанням.


Готово! Залишилося укласти на тарілку і прикрасити. Можна їсти так, а можна подавати як гарнір до риби або м’яса.