Розсипчастий рисовий гарнір з грибами, горошком і кукурудзою

Розсипчастий рисовий гарнір з грибами, горошком і кукурудзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Такий гарнір припаде до смаку любителям грибів. Причому використовувати можна будь-які грибочки. Найдоступніший варіант – це печериці.

Інгредієнти

гриби – 200 г
кукурудза – 100
горошок заморожений – 100 г
рис – 150 г
луковичка – 1 шт.
зелень – жменя
сіль з перцем – за смаком
соєвий соус – 3-4 ст. ложки

Як приготувати Розсипчастий рисовий гарнір з грибами, горошком і кукурудзою

У пісний день завжди хочеться чогось такого! Але не можна! Вчора готувала рис з овочами і грибочками. Дуже смачно! Пробуємо…

Покроковий рецепт

1. Гриби очищають і смажать до готовності. Дрібні екземпляри можна залишити цілими, великі – порізати скибочками.

2. Цибулю шаткують. Закидають до грибів і смажать все ще 2-3 хвилини.

3. До грибів закидають горошок і кукурудзу і тушкують до готовності овочів.

4. Рис відварюють до готовності.

5. Далі до грибочкам, кукурудзи і горошку додають варений рис. Заправляють суміш соєвим соусом (якщо соус не солоний, страву потрібно посолити). Всі тушать ще 5 хвилин.

6. Перед подаванням страву оформляють зеленню. Перчити – на смак готує. Приємного апетиту!