Рисовий гарнір з зеленню і білим вином

Рисовий гарнір з зеленню і білим вином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Обсмажити подрібнену цибулю на суміші вершкового і рослинного масел.

Влити біле вино і тушкувати цибулю до випаровування алкоголю.

Тим часом потрібно промити рис від зайвого крохмалю і всипати до цибулі. Залити чашкою води. Готувати гарнір до м’якості рису.

Подрібнити пучок зеленого цибулі разом з петрушкою. Всипати в кінці приготування, щоб зелень зберегла колір, смак, аромат і, звичайно ж, вітаміни. Довести рис до готовності і смаку, полити вершковим маслом і – зняти з вогню.

Викласти рис на тарілки і подавати до столу теплим. Смачний і ароматний гарнір з тонкою винної ноткою і ароматом весняної зелені готовий! Приємного апетиту!