Рисовий салат з креветками і зеленим горошком

Рисовий салат з креветками і зеленим горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Любителям морепродуктів пропоную приготувати рисовий салат креветками, зеленим горошком, ароматною м’ятою і цибулею.

Покроковий рецепт

1. Заморожені креветки кладуть в киплячу солону воду і варять не більше чотирьох хвилин. Рис промивають, відварюють двадцять хвилин і охолоджують.

2. Цибулю нарізають кільцями, очищений часник подрібнюють. М’яту промивають, просушують і нарізають.

3. Цибулю почистити, дрібно порізати. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці. Обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.

4. Готовий рис змішують із зеленим горошком, часником, кокосовою стружкою, овочевий засмажкою, цибулею-пореєм і м’ятою. Солять за смаком або використовують універсальні приправи, перемішують. Зверху викладають готові креветки.

5. Перед подачею готову страву поливають оливковою олією і лимонним соком.