Любителям морепродуктів пропоную приготувати рисовий салат креветками, зеленим горошком, ароматною м’ятою і цибулею.
Покроковий рецепт
1. Заморожені креветки кладуть в киплячу солону воду і варять не більше чотирьох хвилин. Рис промивають, відварюють двадцять хвилин і охолоджують.
2. Цибулю нарізають кільцями, очищений часник подрібнюють. М’яту промивають, просушують і нарізають.
3. Цибулю почистити, дрібно порізати. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці. Обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору.
4. Готовий рис змішують із зеленим горошком, часником, кокосовою стружкою, овочевий засмажкою, цибулею-пореєм і м’ятою. Солять за смаком або використовують універсальні приправи, перемішують. Зверху викладають готові креветки.
5. Перед подачею готову страву поливають оливковою олією і лимонним соком.