Салат або перше блюдо? Залежить від розміру порції! Рисове ласощі стане тільки краще, якщо додати до інгредієнтів салатні листя, кружечки хрусткого огірка.
Інгредієнти
Рис – 100-150 г | |
Фета – 50-75 г | |
Яйце – 2 шт. | |
Помідор – 1 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1/5 шт. | |
Червоний перець – за смаком | |
Суміш спецій – за бажанням |
Рецепт цього рисового частування можна використовувати для приготування як легкої закуски, так і ситного гарніру. Продукти гармонійно поєднуються один з одним, утворюючи поживну комбінацію, здатну наситити організм енергією на цілий день. Любителі кулінарних експериментів можуть додати страві трохи м’ясних акцентів, використовуючи яловичу вирізку або курячу грудку.
Покроковий рецепт
Подрібніть цибулю, наріжте сир і помідори кубиками.
Відваріть рис, в цей же час підсмажуйте цибулю на сковороді з додаванням рослинної олії.
До цибулі додайте курячі яйця, приправте компоненти страви спеціями.
Змішайте помідори з скибочками сиру, ретельно перемішайте.
Засипте інгредієнти розсипчастим рисом, зверху акуратно покладіть смажене яйце. При бажанні заправте частування додатково соєвим соусом.