Пропонуємо до обіднього перекусу зварити суп з рисом. Основа супу – будь м’ясний бульйон. Як доповнення використовується шинка.
Інгредієнти
М’ясний бульйон – 2 л готовий | |
Картопля – 2-3 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 0,5 шт. | |
Рис – 0,5 склянки | |
Шинка – 200 гр | |
Зелень свіжа – за смаком | |
Сіль – за смаком |
Щоб зварити рисовий суп з шинкою, можна взяти за основу бульйон, зварений на курці або м’ясі. Рисовий суп виходить одночасно і ситним та смачним і апетитним. Крім рису і шинки слід підготувати картоплю, моркву, спеції, зелень.
Покроковий рецепт
Бульйон, на якому ми будемо варити суп, у нас вже готовий. Солимо його за смаком. Першим інгредієнтом відправимо в каструлю картоплю. Його слід очистити і нарізати у формі брусків. Варимо картоплю 10 хвилинок.
Поки вариться картопля, підготуємо інші інгредієнти. Чистимо моркву і цибулю ріпчасту. Подрібнити цибулю просто ножем шматочками, а моркву натремо. Викладаємо овочеву нарізку в суп до картоплі. Продовжуємо варити далі.
Готуємо потрібну порцію рису. Промиваємо його, відправляємо в суп. Відразу перемішуємо, щоб зерна рису не зібралися в грудку.
Нарізаємо кубиками шинку. Можна взяти курячу, можна будь-якого іншого сорту. Нарізку з шинки викладаємо в суп за 5 хвилин до готовності всіх інгредієнтів.
В кінці готовий суп з рисом і шинкою присипаємо порубаним зеленою цибулею або інший свіжою зеленню.
Всім приємного апетиту!