Бульйон, на якому ми будемо варити суп, у нас вже готовий. Солимо його за смаком. Першим інгредієнтом відправимо в каструлю картоплю. Його слід очистити і нарізати у формі брусків. Варимо картоплю 10 хвилинок.
Поки вариться картопля, підготуємо інші інгредієнти. Чистимо моркву і цибулю ріпчасту. Подрібнити цибулю просто ножем шматочками, а моркву натремо. Викладаємо овочеву нарізку в суп до картоплі. Продовжуємо варити далі.
Готуємо потрібну порцію рису. Промиваємо його, відправляємо в суп. Відразу перемішуємо, щоб зерна рису не зібралися в грудку.
Нарізаємо кубиками шинку. Можна взяти курячу, можна будь-якого іншого сорту. Нарізку з шинки викладаємо в суп за 5 хвилин до готовності всіх інгредієнтів.
В кінці готовий суп з рисом і шинкою присипаємо порубаним зеленою цибулею або інший свіжою зеленню.
Всім приємного апетиту!