Різдвяна закуска з сиру

Різдвяна закуска з сиру – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Отже, приступимо. Тремо сир чеддер на маленькій тертці.

2. У миску викладаємо сирний сир (сирний сир можна купити в магазині, а можна приготувати самостійно з сиру та вершків), розминаємо виделкою і додаємо тертий сир.

3. Тепер подрібнюємо горіхи, сушену вишню, і зелений цибулька в блендері. Це не повинна вийде каша, так що стежте, щоб маса була невеликими крупинками. А найкраще кожен продукт перемолоти окремо, а потім змішати.

4. У сирну масу я додаю трохи горіхово-вишневої маси. Перемішати.

5. За допомогою чайної ложечки набираємо трохи сирного тіста і формуємо кульки, катаємо їх на долоньці. Вони повинні бути однакового розміру.

6. Тепер обвалюємо кожен шар в орєхово-вишневої суміші з цибулею. Якщо ви не змішували вишні, горіхи і цибулю, можна окремо кожну кульку обваляти або вишню, або в меленому горішку, або в рубаному зеленому луці.

7. Прикрасьте кожен кульку по своєму бажанню. На стола це виглядає шалено красиво!

8. Тепер приберіть сирні кульки в холодильник мінімум на 30 хвилин.

9. Перед подачею застроміть в кожен кульку по хлібної соломинку. (Хлібні палички вставляйте тільки перед подачею, щоб вони не встигли розмокнути). Прикрасьте кожен кульку пером зеленого цибулі, зав’язавши його бантиком.