Простий і смачний рецепт різдвяного печива для ледачих хазяєчок.
Інгредієнти
Масло вершкове – 200 грам | |
Борошно – 2 склянки | |
Цукор – 1 склянка | |
Яйця – 2 штуки | |
Сушений імбир – 15 грамів | |
Кориця – 20 грамів | |
Ванільний цукор – 10 г |
Напередодні Нового року ми всі любимо готувати імбирні печиво, які давно стали частиною російської культури, як вони є частиною європейської. Цей рецепт імбирних печеньок є дуже простим і смачним, він припаде до вподоби кожному.
Покроковий рецепт
Відокремити жовтки від білків. Жовтки збити з цукром і маслом
Збити білки до стійкої піни
Додати білки в жовткову масу і ретельно перемішати
Додати борошно, ванільний цукор, імбир, корицю і перемішати
Тісто розкачати і вирізати формочками, викласти на деко і відправити в духовку на 180°
Печива дістати через 15 хвилин і викласти на тарілку. За бажанням можна прикрасити печиво глазур’ю. Приємного апетиту!