Різотто з брокколі та сиром

Різотто з брокколі та сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нагрійте оливкову олію великий антипригарній сковороді, вогонь середній. Викладіть в сковороду суцвіття брокколі, нарізаний часник, 1/4 чайної ложки солі і перець. Готуйте, поки капуста брокколі не стане м’якою, близько 5-7 хвилин, періодично помішуючи. Перекладіть брокколі на тарілку і відкладіть в сторону.

У цю ж сковороду закиньте рис і залийте овочевим бульйоном. Додайте 1/2 чайної ложки солі, перемішайте. Доведіть до кипіння на сильному вогні, потім накрийте кришкою і зменшіть вогонь до середнього або меншого. Варіть на повільному вогні 30 хвилин.

Відкрийте сковороду і, спробувавши, переконайтеся, що рис розсипчастий і готовий. Додайте сир чеддер і перемішайте з рисом. Готуйте, поки він не розтане.

Додайте брокколі і масло в сковороду до рису. Заважайте, поки брокколі не нагріється, а масло не розтане.

Подавати до столу поки гаряче блюдо. Воно добре як самостійне блюдо, але можна подавати як гарнір. Приємного апетиту!