Різотто з овочами і мясом

Різотто з овочами і мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Різотто з овочами готується дуже легко і просто. Блюдо, яке стане незамінним на вашому столі. Час на приготування йде не багато, а результат вас порадує.

Покроковий рецепт

Для приготування різотто нам потрібно спочатку відварити рис. Для цього беремо 2 склянки рису і заливаємо 6 склянками холодної води. Ставимо на газ, після закипання рису засікаємо 10 хвилин, і, незважаючи на те, що вся вода не википіла, знімаємо рис з вогню. Я варю рис у казанку, тоді він не пристає до дна.
Потім я викладаю рис в сито і добре промиваю під холодною водою. Промити потрібно до тієї міри, щоб кожна рісинки відокремлювалася один від одного. Далі рис потрібно залишити на деякий час (приблизно 30 хвилин), щоб стекла вся вода.



Тепер займемося приготуванням заправки для рису. Для початку обсмажимо куряче філе, далі додамо дрібно нарізану цибулю і терту на крупній тертці моркву, обсмажити. Обсмажуємо все разом близько 5 хвилин, постійно перемішуючи. Додаємо приправи: сіль, перець, курячу приправу, перемішуємо, тушкуємо ще пару хвилин і відключаємо.

Після того, як вода з рису добре скла, а овочі потушились, я викладаю рис на овочі в сковороду і акуратно, щоб не перемять рис все перемішую.

Наша страва “Різотто з овочами і м’ясом” готове до подачі на стіл. Бажаю всім приємного апетиту!!!

p.s. До цієї страви ідеально підходить соус Тіріякі, але про це соусі читайте вже у наступному моєму рецепті 😉