З начинкою можна фантазувати на будь-який смак. Кукурудзяна борошно надає більшої еластичності, що дозволяє експериментувати з формою.

Інгредієнти
| Кабачок – 1 шт. | |
| яйце – 1шт. | |
| кукурудзяне борошно – 1 ст. л. | |
| сир – 200 гр. | |
| кріп – 2-3 гілочки | |
| часник – 3 зубчики | |
| кефір/йогурт/сметана – 1 ст. л. | |
| помідор – 1 шт. | |
| сіль – 0.5 ч. л. | |
| перець – 0.5 ч. л. | |
| кокосове масло (будь-яке масло для смаження) – 1 ч. л. |
Ніжний смак з легкою остринкой.
Без пшеничного борошна, тільки корисні і смачні інгредієнти.
Покроковий рецепт

Підготувати продукти

Трьом кабачок на дрібній тертці, віджимаємо сік і додаємо яйце, 1 зубчик часнику , кукурудзяне борошно, сіль і перець

Змішуємо з твогором часник і дрібно нарізаний кріп, заправляємо ложкою кефіру (можна використовувати сметану або йогурт). Помідори очищаємо від внутрішньої частини і ріжемо соломкою.


Змащуємо олією сковорідку викладаємо ложку тесту, трохи придавлюючи, надаючи форму кола


Перевертаємо на інший бік за допомогою тарілки


На готовий млинець викладаємо частину начинки і помідор. Закручуємо в рулет


Можна рулети розрізати на роли і подати до столу з улюбленим соусом.
Приємного апетиту!
