Страви японської кухні легкі, корисні і готуються досить просто. Необхідні інгредієнти можна придбати в будь-якому гіпермаркеті.

Інгредієнти
| Водорості – 4-5 аркушів | |
| Рис для японської кухні – 250 гр | |
| Крабові палички – 4-5 штук | |
| Креветки королівські – 250 – 350 гр | |
| Сир – 50 гр | |
| Сирний сир – 100 гр | |
| Соєвий соус – 100 мл | |
| Огірок – 1-2 шт |
Роли люблять багато. Не обов’язково замовляти їх з ресторану, цілком можна приготувати в домашніх умовах. Слід придбати необхідні продукти і не забути про соєвому соусі, які подарує роллам незабутній смак.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для начинки. Огірок порізати на смужки. Сир також на невеликі бруски. Креветки відварити і очистити від панцира. Крабові палички розрізати уздовж навпіл.

На спеціальну рогожу викладаємо лист водоростей і на нього викладаємо рівним шаром рис.

Добре розподілити рис по листу і придавити мокрими руками.

В середину викладаємо начинку: крабові палички, огірок, сир, тонкою смужкою сирний сир і креветки. Загортаємо всередину, щоб вийшли рулети.

Готові роли прибираємо в холодильник на 15-20 хвилин. Блюдо готове, наливайте соєвий соус і пробуйте смакоту!
