Страви японської кухні легкі, корисні і готуються досить просто. Необхідні інгредієнти можна придбати в будь-якому гіпермаркеті.
Інгредієнти
Водорості – 4-5 аркушів | |
Рис для японської кухні – 250 гр | |
Крабові палички – 4-5 штук | |
Креветки королівські – 250 – 350 гр | |
Сир – 50 гр | |
Сирний сир – 100 гр | |
Соєвий соус – 100 мл | |
Огірок – 1-2 шт |
Роли люблять багато. Не обов’язково замовляти їх з ресторану, цілком можна приготувати в домашніх умовах. Слід придбати необхідні продукти і не забути про соєвому соусі, які подарує роллам незабутній смак.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для начинки. Огірок порізати на смужки. Сир також на невеликі бруски. Креветки відварити і очистити від панцира. Крабові палички розрізати уздовж навпіл.
На спеціальну рогожу викладаємо лист водоростей і на нього викладаємо рівним шаром рис.
Добре розподілити рис по листу і придавити мокрими руками.
В середину викладаємо начинку: крабові палички, огірок, сир, тонкою смужкою сирний сир і креветки. Загортаємо всередину, щоб вийшли рулети.
Готові роли прибираємо в холодильник на 15-20 хвилин. Блюдо готове, наливайте соєвий соус і пробуйте смакоту!