У нас в меню на перше наваристий м’ясної суп з маринованими огірочками – розсольник. Готується це блюдо з перловки, інші подробиці в рецепті.
Інгредієнти
Свинина – 300 гр на кістки | |
Перлова крупа – 100 гр | |
Картопля – 2-3 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 0,5 – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – за смаком | |
Вода – 2,5 л | |
Зелень – за бажанням | |
Огірки мариновані (солоні) – 1 шт. |
Для того, щоб зварити смачний суп розсольник, підготуйте інгредієнти за списком. В якості м’ясної інгредієнта, який становить основу бульйону, використана свинина на кістці. Приділіть увагу перловке, адже її для супу рекомендується замочити на кілька годин у воді. Також нам потрібно морквина, цибуля, спеції і свіжа зелень. До речі, свіжу зелень можна замінити сушеної або замороженої.
Покроковий рецепт
Отже, м’ясний бульйон у нас готовий. Витягуємо з каструлі свинину на кістки, відправляємо її остуджуватися. Бульйон приправляємо сіллю. Закидаємо В каструлю заздалегідь вимочену і очищене від сторонніх зерен перловку. Варимо крупу близько 30 хвилин. Паралельно займаємося іншими інгредієнтами.
Очищаємо для розсольнику моркву і цибулю. Подрібнюємо морквину великою теркою, цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Нарізку з овочів відправляємо в каструлю, коли перлова крупа буде готова наполовину.
Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо картоплю великими кубиками або брусочками. Відправляємо картопляну нарізку в каструлю слідом за овочами. Продовжуємо варити суп.
З банки дістаємо мариновані огірочки. Нарізаємо їх кубиками. Відправляємо огірки в каструлю.
Варимо суп до повної готовності всіх інгредієнтів. Можна ще поперчити суп.
В кінці додаємо в суп нарізану зелену цибулю (можна іншу зелень). Всім приємного апетиту!