Розсольник з банки (з перловкою)

Розсольник з банки (з перловкою) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Наш наваристий суп з банки буде на м’ясній бульйоні, тому саме з варіння м’ясної основи почнемо реалізацію запропонованого рецепта. Свинину на кістки промиваємо, перекладаємо в каструлю, заливаємо необхідною кількістю води, варимо до повної готовності. Перед початком кипіння обов’язково знімаємо з поверхні утворюється пінку. Готовий бульйон присаливаем, пам’ятаючи, що розсольник в банку у нас вже теж присолен.

Очищаємо картопляні бульби. Нарізаємо їх брусочками. Нарізку перекладаємо в м’ясний бульйон і варимо майже до готовності.

Далі перекладаємо в каструлю до відвареної картоплі заготівлю розсольнику з банки з перловкою.

Чекаємо, коли суп закипить. Варимо суп ще 10 хвилин. В кінці його можна трохи приправити улюбленими спеціями.

Готовий розсольник з перловкою розливаємо по тарілках, а подачу супроводжуємо подрібненою зеленню. Пригощайтесь на здоров’я, всім приємного апетиту!